Świąteczne spotkania firmowe w Piławskim Dworze – to już piękna, świąteczna tradycja! 🙂

 

Zbliżający się czas Świąt Bożego Narodzenia to idealny moment aby zaprosić swoich pracowników na świąteczne spotkanie.

Zapraszamy Państwa do Piławskiego Dworu znajdującego się zaledwie 4 km od zjazdu z autostrady A4 – kierunek Mietków, 6 km od Kątów Wrocławskich, Dojazd z Bielan Wrocławskich zajmuje jedynie 15 minut.

Oferujemy Państwu kameralną atmosferę i nastrojowy klimat świąteczny. Dopełnieniem będzie wyjątkowe menu zawierające tradycyjne świąteczne potrawy, skomponowane indywidualnie specjalnie dla Państwa przez naszego Szefa Kuchni.

Proponujemy Państwu wyciszenie i spędzenie wyjątkowych chwil w klimacie polskich tradycji z dala od zgiełku miasta.

Do państwa dyspozycji oddajemy trzy sale o łącznej powierzchni 340 m2 .

Możemy zorganizować duże przyjęcie do 160 os. w sali balowej lub mniejsze spotkanie do 20 os w kameralnej sali z barem. Antresola pomieści 60 os.

Stonowana kolorystyka (biele,szarości, beże), wyjątkowy metraż i wysokość sal pozwalają na nieograniczone możliwości aranżacyjne.
Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa w naszej restauracji!

 

Sprawdź wolne terminy KONTAKT

oferta nr 1

90 zł

/od osoby

menu na świąteczne spotkania firmowe

pobierz .PDF

oferta nr 2

150 zł

/od osoby

menu na świąteczne spotkania firmowe

pobierz .PDF

MENU NA ŚWIĄTECZNE SPOTKANIE FIRMOWE

PRZYSTAWKA
Gravlax na grzance z sosem miodowo-musztardowym
ZUPA
Barszcz wigilijny z uszkami
DANIA GŁÓWNE NA PÓŁMISKACH
Dorsz w chrupiącej panierce z opiekanymi ziemniaczkami z ziołami
Pierogi z kaszą i pieczarkami
Krokiety z pieczarkami i serem
Krokiety ziemniaczane z sosem grzybowym i
DESER
Sernik z bakaliami
NAPOJE
Kompot z suszu, woda mineralna, kawa i herbata bez ograniczeń
Koszt: 90 zł/os.

MENU NA ŚWIĄTECZNE SPOTKANIE FIRMOWE

Na powitanie gości lampka szampana
PRZYSTAWKI (1 pozycja do wyboru)
Tatar z łososia
Gravlaks na grzance z sosem musztardowo miodowym
Carpaccio z buraka z sosem francuskim i orzechami
ZUPY (1 pozycja do wyboru)
Barszcz wigilijny z uszkami własnego wyrobu
Zupa grzybowa
Zupa rybna
DANIA GŁÓWNE NA PÓŁMISKACH (3 pozycje do wyboru)
Dorsz w chrupiącej panierce
Sola w sosie cytrynowym
Pierogi z kaszą i pieczarkami
Pierogi z kapustą i grzybami
Świąteczna szynka wieprzowa z żurawiną
Rolada śląska
Filet z kurczaka panierowany
Udko faszerowane
Sos
Surówki
Ziemniaki pure, kluski śląskie
ZAKĄSKI (5 do wyboru)
Tartaletki z pastą jajeczną
Ryba po grecku
Pasztet świąteczny – wege
Pasztet staropolski z żurawiną
Sałatka pieczarkowa
Patera mięs pieczonych
Rożki szynkowe z chrzanem
Śledzik po staropolsku
Sałatka caprese
Sałatka z pieczonym łososiem
Sałatka warstwowa z tuńczykiem
Sałatka brokułowa z serem feta
Smalec z fasoli
Deska serów
Jajka w sosie tatarskim
SŁODKI BUFET
Ciasta (3 pozycje do wyboru):
– sernik
– orzechowiec
– szarlotka
– makowiec
– seromak
– miodownik
– Babeczki czekoladowe z kremem
Deserki (3 pozycje do wyboru):
– tiramisu
– panna cotta
– mus waniliowy
– krem czekoladowy
– bita śmietana z ajerkoniakiem
NAPOJE
Soki owocowe, woda mineralna, kawa i herbata bez ograniczeń
Koszt: 150 zł/os.